Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om naar Boet'n Pop te mogen?

Bij Boet’n Pop hanteren we geen minimale leeftijd, maar onze doelgroep is voornamelijk (jong)volwassenen. Kinderen zijn welkom onder begeleiding.

Waar kan ik parkeren?

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer naar het festival te komen. Indien je met de auto komt, dan kan er geparkeerd worden in de straten en buurten rondom de Grote Brink. Parkeerplaatsen zijn er ondermeer bij de molen, bij MFC de Boerhoorn, bij de Kerkbrink en bij sportpark Boerbos. Vanaf de carpoolplaats bij Rolde is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Grote Brink.

Werken jullie met polsbandjes en moet ik legitimatie meenemen?

We werken met polsbandjes. Voor bezoekers onder de 18 jaar hebben we een andere kleur polsbandje dan bezoekers vanaf 18 jaar. Het is belangrijk om legitimatie mee te nemen naar het festival. Zonder geldig polsbandje (specifiek voor bezoekers vanaf 18 jaar) schenken wij geen alcohol). 

Welke betaalmiddelen zijn er op het terrein? Hoe zit het met muntverkoop?

We maken voor de drinkgelegenheden gebruik van muntverkoop. Je kunt zowel contant als met de pin betalen. Munten die je over hebt van vorig jaar kun je ook dit jaar nog gebruiken.

Kan ik bij de kassa nog tickets kopen?

Nee, de ticketverkoop gaat volledig online. De tickets zijn verkrijgbaar op de website van Eventree. Je kunt op de dag van het festival zelf tot en met 23:30 nog tickets online aanschaffen.

Ik kom met de bus. Wat is de dichtstbijzijnde bushalte?

De dichtstbijzijnde bushalte zit tegenover het festivalterrein. Dit is bushalte Grote Brink Rolde. Als je vanaf station Assen met de bus wilt komen dan kun je bus 21 richting Emmen nemen. Deze komt langs bushalte Grote Brink. 

Is het festivalterrein toegankelijk voor mindervaliden?

Het festivalterrein is goed toegankelijk voor mindervaliden. Voor rolstoelgebruikers is het goed om te weten dat Boet’n Pop een openluchtfestival is op gras. 

Hoe laat begint en eindigt het?

Het festivalterrein is geopend vanaf 18:00. De verwachte eindtijd is 01:30. 

Nemen jullie tickets terug?

Nee, wij nemen geen tickets terug. We raden je aan om iemand anders blij te maken met de tickets.